Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

NJOFTIMET E FUNDIT

FTESË PUBLIKE PËR KOMENTE LIDHUR ME DRAFT KODIN E ETIKËS PËR OFRUESIT E SHËRBIMEVE MEDIALE NË REPUBLIKËN E KOSOVË DHE NDRYSHIMIN E NENIT 11 TË RREGULLORES PËR KOMUNIKIMET KOMERCIALE AUDIO-VIZUELE

Legjislacioni 28.06.2016 - Në mbledhjen e mbajtur më 21 qershor 2016, Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), ka aprovuar për dëgjim publik, Draft:   -          KODIN E ETIKËS PËR OFRUESIT E SHËRBIMEVE MEDIALE NË REPUBLIKËN E KOSOVË dhe -          NDRYSHIMIN E NENIT 11 TË RREGULLORES PËR  KOMUNIKIMET KOMERCIALE A Lexo më shumë ...

EMËROHEN DY ANËTARË TË BORDIT PËR ANKESA TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

DL 22.06.2016 - Kuvendi i Republikës së Kosovës në seancën e mbajtur më 16 qershor 2016, ka shqyrtuar rekomandimin e Komisionit Ad Hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për tre anëtarë të Bordit për Ankesa të Mediave. Pas votimit, Kuvendi emëroi 2 anëtarë të Bordit për Ankesa.  Anëtarët e Bordit për Ankesa janë: z. Avdyl HYSENI – është zgjedhur Kryetar i  Bordit për Ankesa z. Mus Lexo më shumë ...

KPM MBAJTI DËGJIMIN PUBLIK PARA MIRATIMIT TË RREGULLORES PËR SHPËRNDARJEN E SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO DHE AUDIO-VIZUELE

Legjislacioni 16.06.2016 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM),  me 14 qershor 2016, organizoi për të dytën herë më radhë dëgjim publik lidhur me draft Rregulloren për Shpërndarjen e Shërbimeve Mediale Audio dhe Audio-vizuele. Kjo draft rregullore e bën  amandamentimin e Rregullores së KPM-së të vitit 2007 për Distribuim Kabllor të Programeve Radio Televizive në Kosovë. Takimin e hapi Kryetari i KPM, z. Ad Lexo më shumë ...

 
FTESË PËR DËGJIM PUBLIK LIDHUR ME DRAFT RREGULLOREN PËR SHPËRNDARJEN E SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO DHE AUDIO-VIZUELE
10.06.2016
 
KUVENDI I REPUBLIKËS SË KOSOVËS KA MIRATUAR RAPORTIN VJETOR TË KPM-së PËR VITIN 2015
25.05.2016
 
NJOFTIM PËR AFATET E SKADIMIT TË LICENCËS SË LËSHUAR NGA KPM DHE PËR PROCEDURAT PËR RIPËRTËRITJE TË LICENCËS
12.05.2016
 
EMËROHEN DY ANËTARË TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE
29.04.2016
 
KONKURS PUBLIK-PËR DHËNIEN E LICENCAVE TË REJA PËR TRANSMETIMIN E PROGRAMEVE NË RADIO, NË TRI (3) KOMUNA TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS
14.04.2016

DOKUMENTET E FUNDIT

PAKOJA PËR NOMINIM 55.4 KB • 12 Janar 2016
1510_1302 RADIO START_VENDIM 721.6 KB • 10 Dhjetor 2015
1510_1303 FAN TV_VENDIM 462.9 KB • 10 Dhjetor 2015
1512_1394 ZERI TV_VENDIM 502.4 KB • 10 Dhjetor 2015
1509_1122 TV DUKAGJINI 641.6 KB • 27 Tetor 2015
1509_1099 RADIO VALA RINORE 615.7 KB • 27 Tetor 2015
1509_1142 ON TV_VENDIM 649.9 KB • 27 Tetor 2015
1510_1282 TV MIR_VENDIM 809.6 KB • 27 Tetor 2015


Kontakti

Adresa:
Rr. Perandori Justinian Nr. 124, Qyteza Pejton 10000, Prishtinë, Kosovë
Tel:
038 245-031
Fax:
038 245-034
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed