Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

NJOFTIMET E FUNDIT

GRUPI PUNUES PËR ÇËSHTJE TEKNIKE MBAJTI MBLEDHJEN E PARË

GPT 4 prill 2019 04.04.2019 - Sot më 4 prill 2019, në  selinë e Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM),  u mbajt takimi konstituiv i Grupit Punues për Çështje Teknike. Në bazë të vendimit të KPM-së të mbledhjes së mbajtur me 21 mars 2019, është krijuar Grupi Punues për Çështje Teknike.  Qëllimi i formimit të këtij Grupi Punues është që të shtyhet përpara  procesi i punës së digjitalizimit të Lexo më shumë ...

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

KPM 03.04.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) më 29 mars 2019 nën udhëheqjen e Kryetarit të KPM-së z.Muja FERATI,  ka mbajtur  mbledhjen e katërt rregullt për vitin 2019.  Në fillim të mbledhjes Komisioni miratoi  agjendën e mbledhjes dhe procesverbalin. Në vazhdën e punës së KPM me procesin e digjitalizimit, KPM ka  shqyrtuar Termat të Referencës për Grupin Punues për Çë Lexo më shumë ...

LUAN LATIFI CAKTOHET USHTRUES DETYRE PËR KRYESHEF EKZEKUTIV TË KPM-SË

foto luani 01.04.2019 - Në mbledhjen Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM) e mbajtur më 29 mars 2019, Anëtarët e Komisionit të KPM-së, duke u bazuar në nenin 3 paragrafi 2.9 të Ligjit Nr. 04/L-44  për Komisionin e Pavarur të Mediave dhe në Nenin 30, paragrafi 1 dhe 4 të Ligjit Nr. 03/L-149 për Shërbimin Civil në Republikën e Kosovës,  morën vendim për caktimin e Ushtruesit të Detyrës të Kryeshefi Lexo më shumë ...

 
SHTYHET AFATI PËR KOMENTE PUBLIKE PËR DY DRAFT RREGULLORE
01.04.2019
 
NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE
27.03.2019
 
SHTYHET AFATI PËR APLIKIM PËR LICENCË TË RADIOS NË SHTATË (7) KOMUNA TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS
27.03.2019
 
MË 21 MARS 2019 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS
18.03.2019
 
FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTARË TË KPM-së
07.03.2019

DOKUMENTET E FUNDIT

PAKOJA PËR NOMINIM 133.3 KB • 27 Prill 2017
FORMULARI I APLIKIMIT PËR LICENCË 141.5 KB • 6 Shkurt 2017
PAKOJA PËR NOMINIM 55.4 KB • 12 Janar 2016
1510_1302 RADIO START_VENDIM 721.6 KB • 10 Dhjetor 2015
1510_1303 FAN TV_VENDIM 462.9 KB • 10 Dhjetor 2015


Kontakti

Adresa:
Rr. Perandori Justinian Nr. 124, Qyteza Pejton 10000, Prishtinë, Kosovë
Tel:
038 245-031
Fax:
038 245-034
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed