Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

ÇFARË ËSHTË TRANSMETIMI TELEVIZIV DIGJITAL?

DTV

Transmetimi televiziv digjital ofron shumë më shumë përparësi krahasuar me teknologjinë analoge të transmetimit:

  • Fotografi dhe zërim më cilësor;
  • Numër më të madh programesh televizive për shikuesin pa pagesë shtesë;
  • Mundësi për zgjedhje programesh sipas kërkesës;
  • Interaktivitet;
  • Lehtësi për persona me dëgjim dhe të pamur të dobët për të përcjellë programe televizive etj.

Këto janë disa prej arsyeve kryesore pse bota e televizionit, si gjithë prodhimi dhe shpërndarja elektronike televizive, po kalon në teknologji digjitale.


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed