Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Naile Selimaj-Kresniqi


Naile SELIMAJ-KRASNIQI është Kryeshefe Ekzekutive e Zyrës Ekzekutive të KPM-së, në mandatin e saj të katërt.

Kryeshefja Ekzekutive drejton Zyrën Ekzekutive, organin e dytë të KPM-së, që ndihmon Komisionin në realizimin e detyrave dhe përgjegjësive të KPM-së.
  • Naile Selimaj-Krasniqi është lindur më 19 maj 1978 në fshatin Novosellë, Komuna e Pejës.
  • Ka përfunduar Fakultetin Filologjik, Dega Gjuhë dhe Letërsi Angleze, pranë Universitetit të Prishtinës në muajin shkurt të vitit 2004.
  • Ka magjistruar në shtator 2007 në lëminë e Udhëheqjes Arsimore në Fakultetin e Edukimit të Universitetit të Kalgarit, në Kanada.
  • Nga viti 2015 është kandidate në programin e Doktoratës në Shkenca të Komunikimit, Fakulteti i Shkencave Shoqërore pranë Universitetit të Lubjanës.
  • Është emëruar nga Këshilli i KPM-së në pozitën e Shefes Ekzekutive në tetor të vitit 2006 me mandat 3 vjeçar dhe tani ushtron funksionin e Kryeshefes Ekzekutive në mandatin e katërt që nga muaji prill 2016; në nëntor të vitit 2009 është riemëruar në këtë post në mandatin e saj të dytë për të vazhduar edhe me mandatin e tretë nga muaji shkurt i vitit 2013;
  • Në 2014 dhe 2015 është angazhuar edhe si ligjëruese nga Universiteti i Prishtinës, Departamenti i Komunikimit dhe Gazetarisë pranë Fakultetit Filologjik;
  • Nga korriku 2003 deri në nëntor 2006 ka punuar në Zyrën e Komisionerit të Përkohshëm për Media në pozitën e Udhëheqëses së Divizionit të Licencimit;
  • Nga janari 2002 deri në qershor 2003 Zyrtare e Lartë për Licencim, Zyra e Komisionerit për Media (Misioni i OSBE-së në Kosovë);
  • Nga nëntori 1999 deri në dhjetor 2001, Asistente e Lartë për Licencim, Departamenti për Media, Misioni i OSBE-së në Kosovë;
  • Nga muaji korrik 1999 deri në nëntor 1999, asistente dhe trajnere e gazetarëve të Radio Prishtinës dhe Televizionit të Kosovës;
Është e martuar dhe ka dy fëmijë.


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed