Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

QASJA NË DOKUMENTE PUBLIKE

Sipas ligjit LIGJIT Nr. 03/L-215 PËR QASJE NË DOKUMENTE PUBLIKE kërkesë për qasje në dokumente publike mund të bëjë kushdo brenda dhe jashtë vendit. Ky ligj obligon institucionet në Republikën e Kosovës që tu jepet e drejta për qasje në dokumente publike.

Kontakto Zyrtaren për Qasje në Dokumente Publike në Komisionin e Pavarur të Mediave arsim.dreshaj@kpm-ks.org  

Formularin e kërkesë për qasje në dokumente publike mund ta shkarkoni këtu 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed