Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

Vazhdim i konkursit të jashtëm- Asistent Administrativ

Shkarko (145.7 KB) • 16 Tetor 2018

Vazhdim i konkursit të jashtëm- Udhëheqës i Divizionit për Ankesa dhe Përfaqësim

Shkarko (144.8 KB) • 16 Tetor 2018

Njoftim për kandidatin e suksesshëm - Zyrtar Ligjor

Shkarko (430.2 KB) • 15 Tetor 2018

Anulim i konkursit për Zyrtar të Lartë Ligjor

Shkarko (112.1 KB) • 15 Tetor 2018

Anulim i konkursit për Zyrtar për Buxhet dhe Financa

Shkarko (112.4 KB) • 15 Tetor 2018

«

1

2

3

4

5

...

147

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed