Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

NJOFTIMET E FUNDIT

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MIRATON RAPORTIN VJETOR 2017

Publikimet 23.03.2018 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), më 15 mars 2017, nën kryesimin e  z. Adnan MEROVCI Kryetar,  ka mbajtur mbledhjen e katërt me radhë për këtë vit. Në këtë mbledhje KPM ka shqyrtuar  dhe me pas ka miratuar Raportin Vjetor për periudhën kohore 1 janar 2017 - 31 dhjetor 2017,  i cili i dorëzohet Kuvendit të Republikës së Kosovës, në pajtueshmëri me nenin 3 par Lexo më shumë ...

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Licencimi 20.03.2018 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) më 12 mars 2018,  mbajti  mbledhjen e tretë të rregullt për vitin 2018.  Komisioni miratoi agjendën dhe pastaj procesverbalin nga mbledhja e kaluar. Mbledhja vazhdoi me shqyrtimin e disa rasteve  të licencimit nga ana e Komisionit, respektivisht rekomandimet për ndryshim të kanaleve për: RTK, KTV dhe RTV 21. Komisioni disk Lexo më shumë ...

EMËROHET EDHE ANËTARI I TRETË I BORDIT PËR ANKESA

KPM 20.03.2018 - Kuvendi i Republikës së Kosovës në seancën e mbajtur më 15 mars 2018, ka shqyrtuar rekomandimin e Komisionit Ad Hoc për përzgjedhjen e kandidatëve për anëtar të Bordit të Ankesave dhe ka emëruar z.ILAZ RUDAKU, për anëtarë të Bordit për Ankesa, me mandat 3 vite, siç parashihet me nenin 40, paragrafin 1, të Ligjit Nr. 04/L-44 për KPM-në. Me emërimin e z. RUDAKU, Bordi i Ankesave është n Lexo më shumë ...

 
MË 12 MARS 2018 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS
09.03.2018
 
FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR DY ANËTARË TË KPM-së
01.03.2018
 
KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MBAJTI MBLEDHJEN E RADHËS
28.02.2018
 
KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 26 SHKURT 2018
22.02.2018
 
NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE
31.01.2018

DOKUMENTET E FUNDIT

PAKOJA PËR NOMINIM 133.3 KB • 27 Prill 2017
FORMULARI I APLIKIMIT PËR LICENCË 141.5 KB • 6 Shkurt 2017
PAKOJA PËR NOMINIM 55.4 KB • 12 Janar 2016
1510_1302 RADIO START_VENDIM 721.6 KB • 10 Dhjetor 2015
1510_1303 FAN TV_VENDIM 462.9 KB • 10 Dhjetor 2015


Kontakti

Adresa:
Rr. Perandori Justinian Nr. 124, Qyteza Pejton 10000, Prishtinë, Kosovë
Tel:
038 245-031
Fax:
038 245-034
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed