Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

CIMC-2006/2 RREGULLAT E PROCEDURËS TË KËSHILLIT TË KPM-SË

Shkarko (30.7 KB) • 18 Gusht 2010

CIMC-2006/1 KODI ETIK PËR KPM-në

Shkarko (32.0 KB) • 18 Gusht 2010

Këshilli i KPM-së shpreh brengosje lidhur me kërcënimet e Qeverisë ndaj lirisë së mediave

Shkarko (320.3 KB) • 17 Gusht 2010

Adresari i subjekteve transmetuese Radio dhe TV të licencuara në KPM

Ky adresarë përmban të dhëna dhe kontakte të subjekteve transmetuese Radio dhe TV të Licencuara në Komisionin e Pavarur për Media

Shkarko (171.0 KB) • 17 Gusht 2010

Vendim lidhur me licencimin e ofruesit të shërbimeve programore” Metro TV”-Prizren

Shkarko (360.6 KB) • 17 Gusht 2010

«

1

...

157

158

159

160

161

162

163

164

...

175

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed