Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

Vendim lidhur me licencimin e Ofruesit të Shërbimeve Programore” Pro Tv”-Pejë

Shkarko (1.1 MB) • 17 Gusht 2010

Vendim lidhur me licencimin e Ofruesit të Shërbimeve Programore” Pro TV”- Pejë

Shkarko (1.1 MB) • 17 Gusht 2010

Vendim lidhur me kërkesën e TV Liria për ndryshimin e kanalit të transmetimit

Shkarko (28.1 KB) • 17 Gusht 2010

Vendim lidhur me ndryshimin e lokacionit të sistemit të transmetimit dhe të frekuencës së radio Malishevës

Shkarko (392.9 KB) • 17 Gusht 2010

Vendim lidhur me aplikacionin për licencë të operatorit Kabllor D.P.Sh. "Eagle"-Prizren

Shkarko (161.9 KB) • 17 Gusht 2010

«

1

...

158

159

160

161

162

163

164

165

...

175

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed