Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

CIMC–2007/06 RREGULLA PËR REKLAMIM PËR SUBJEKTET TRANSMETUESE

Shkarko (1.9 MB) • 17 Gusht 2010

CIMC–2007/05 VENDIM PËR NIVELIN, MËNYRËN E PËRCAKTIMIT TË PAGESËS TË TAKSËS PËR LICENCIM TË OPERATORËVE KABLLORË DHE OFRUESVE TË SHËRBIMEVE TË PROGRAMEVE PËRMES KABLLOS

Shkarko (984.0 KB) • 17 Gusht 2010

CIMC–2007/06 RREGULLA PËR REKLAMIM PËR SUBJEKTET TRANSMETUESE

Shkarko (1.9 MB) • 17 Gusht 2010

CIMC–2007/04 RREGULLORE E DISTRIBUIMIT KABLLOR TË PROGRAMEVE RADIO TELEVIZIVE NË KOSOVË

Shkarko (802.6 KB) • 17 Gusht 2010

CIMC-2007/01 VENDIM PËR NIVELIN, MËNYRËN E PËRCAKTIMIT TË PAGESËS SË TAKSËS PËR LICENCIM TË RADIOS DHE TV-SË

Shkarko (116.8 KB) • 17 Gusht 2010

«

1

...

163

164

165

166

167

168

169

170

...

175

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed