Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

RREGULLORE PËR SHPËRNDARJEN E OFRUESVE TË SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO DHE AUDIO-VIZUELE

Shkarko (3.7 MB) • 1 Gusht 2016

 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed