Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

Njoftimet

 

NJOFTIM – HYN NË FUQI KODI I ETIKËS PËR OFRUESIT E SHËRBIMEVE MEDIALE NË REPUBLIKËN E KOSOVËS

11.10.2016 - KPM ka amandamentuar Kodin e Sjelljes për Ofruesit e Shërbimeve Mediale në Republikën e Kosovës Nr.KKPM-2010/01. Komisioni i Pavarur i Mediave njofton të gjithë të licencuarit, palët e interesuara dhe publikun se prej datës 11 tetor 2016, hyn në fuqi Kodi i Etikës për Ofruesit e Shërbimeve Mediale në Republikën e Kosovës, Nr. KPM-2016/03. KPM duke u bazuar në nenin 3, paragrafi 2, pik Lexo më shumë ...

ABIT HOXHA ËSHTË ZGJEDHUR NËNKRYETAR I KPM-së

05.10.2016 - Në mbledhjen e 13-të me rradhë të mbajtur me 4 tetor 2016,   Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) unanimisht zgjodhi z. Abit Hoxha Nënkryetar të KPM-së. Mandati i Nënkryetarit të KPM-së është dy vite.  z. Hoxha është anëtar i KPM-së që nga viti 2014, ndërsa tani është në mandatin e dytë dyvjeçar, pas rizgjedhjes me 28 prill 2016. KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

FTESË PUBLIKE PËR KOMENTE

05.10.2016 - Në mbledhjen e mbajtur më 4 tetor 2016, Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), ka aprovuar për dëgjim publik draft rregulloren: -          DRAFT RREGULLOREN PËR  TARIFËN PËR LICENCË Bazuar në nenin 8 paragrafi 2, të Ligjit për KPM-në Nr. 04/L-44, KPM  u bën ftesë publike përfaqësuesve të shërbimeve mediale audio-vizuale dhe pal Lexo më shumë ...

Njoftim nga Komisioni i Pavarur i Mediave lidhur me zbatimin e Rregullores KPM-2016/02 për Komunikimet Komerciale Audio Vizuele dhe Rregullores KPM 2013/01 për Mbrojtjen e Fëmijëve dhe të Miturve në Shërbimet Mediale Audio-vizuele

28.09.2016 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) në bazë të mandatit dhe obligimit ligjor, në vazhdimësi monitorion përmbajtjen e Ofruesve të Shërbimeve Mediale Audiovizuele (OSHMA), për të siguruar se kjo përmbajtje e transmetuar është në pajtueshmëri me Ligjin dhe rregulloret e KPM.   Nga monitorimet e bëra KPM ka vërejtur se disa nga OSHMA-të janë duke vepruar në vazhdimësi në kundërshti Lexo më shumë ...

VENDIMET E KPM-SË LIDHUR ME RIPËRTITJEN E LICENCAVE PËR RADIO STACIONE

28.09.2016 - Komisioni i Pavarur i Mediave në vitin 2009 dhe 2010 ka lëshuar licencat afatgjate 7 vjeçare për të gjitha shërbimet mediale audio që operojnë në Republikën e Kosovës.Ligji për KPM Nr. 04/L-44 për KPM, në Nenin 25 ka përcaktuar që licenca mund të ripërtëritet dhe që i licencuari ka të drejtë të kërkojë përtëritjen e licencës nga Zyra Ekzekutive brenda gjashtë (6) muajve para skadimit të datës së l Lexo më shumë ...

«

1

2

3

4

5

...

86

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed