Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

Draft Rregullorja për distribuimin kabllor të programeve radio-televizive në Kosovë

14.05.2007 - Këshilli i KPM-së aprovoi Draft Rregullorën për distribuimin kabllor të programeve radio-televizive në Kosovë  për tu dërguar për komente nga publiku. Periudha  për komente do fillon nga 14 maj 2007 deri më 24 maj 2007 në orën 16.30. Komentet tuaja mund t'i dërgoni në  adresën elektronike të KPM-së:www.kpm-ks.org Lexo më shumë ...

Vendimi për nivelin, mënyrën e përcaktimit të pagesës së taksës për Licencim të Radios dhe TV-së

09.08.2010 - Në pajtim me nenin 16.1 të Ligjit Nr. 02/L-15 për Komisionin e Pavarur për Media dhe Transmetim, Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media mori:Vendim për nivelin, mënyrën e përcaktimit të pagesës së taksës për Licencim të Radios dhe TV-së Lexo më shumë ...

Zyra e Shefit Ekzekutiv të Komisionit të Pavarur për Media vazhdon afatin e procesit të nominimit dhe bën publike nominimet nga procesi i parë

10.05.2007 - Dy prej anëtarëve të Këshillit të KPM-së, të nominuar nga shoqëria civile, u kalon mandati një-vjeçar më 28 gusht 2007. Në pajtueshmëri me Ligjin për Komisionin e Pavarur për Media dhe Transmetim, i cili hyri në fuqi më 8 shtator 2005, Zyra e Shefit Ekzekutiv të KPM-së ka bërë ftesën publike për nominime nga  shoqëria civile më 10 prill 2007. Afati ka përfunduar më 9 maj 2007, mirëpo për sh Lexo më shumë ...

Këshilli i KPM-së përmbylli takimin e tretë

18.04.2007 - Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media në seancën e fundit të mbajtur më 16 dhe 17 prill 2007, mori tri vendime. Me shumicë votash u miratua Vendimi për Taksën për Licencë ndërsa draft-rregullorja për Distribuim Kabllor të programeve radio-televizive u miratua për t’u dërguar për dëgjim publik.Këshilli i KPM-së në këtë seancë, gjithashtu mori Vendimin për Delegimin e përgjegjësive të Shefit Lexo më shumë ...

Me kërkesë të Komisionit AD HOC, KPM përsërit ftesën për nominime për anëtar të Bordit të RTK-së

25.04.2007 - Komisioni Ad Hoc ka marrë vendim për përsëritjen e ftesës publike për nominime pasi që në procesin e parë të nominimit, nga gjithsej 77 të nominuar, është paraqitur vetëm nga një nominim për pjesëtarë të minoriteteve, përveç minoritetit turk. Ftesa për nominime është e hapur jo vetëm për minoritetet por për të gjithë të interesuarit. Sipas Ligjit, Bordi i RTK-së do të përbëhet prej personalitete Lexo më shumë ...

«

1

...

103

104

105

106

107

108

109

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed