Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

LUAN LATIFI EMËROHET KRYESHEF EKZEKUTIV I KPM-SË

30.08.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave, në mbledhjen e mbajtur më 29 gusht 2019, me votim unanim nga të gjithë anëtarët dhe në pajtim me nenin 18 të Ligjit Nr. 04/L-44, e ka emëruar z. Luan LATIFI Kryeshef Ekzekutiv të KPM-së. Vendimi për emërimin e z. LATIFI për Kryeshef Ekzekutiv është marrë duke u bazuar në rezultatet e arritura në konkursin publik për pozitën Kryeshef Ekzekutiv të KPM-së, Lexo më shumë ...

MË 29 GUSHT 2019 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

26.08.2019 - Mbledhja e rregullt e KPM-së mbahet më 29 gusht  2019, në ora 14:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MBAJTI MBLEDHJEN E RREGULLT

29.07.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) më 24 korrik 2019 nën udhëheqjen e Kryetarit të KPM-së z.Muja FERATI,  ka mbajtur  mbledhjen e tetë të rregullt për vitin 2019. Fillimisht Komisioni miratoi  agjendën e mbledhjes dhe pastaj procesverbalin nga mbledhja e fundit. Në vazhdim të mbledhjes  KPM ka  shqyrtuar Raportin Tremujor prill – qershor 2019 për punë Lexo më shumë ...

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 24 KORRIK 2019

22.07.2019 - KPM mbanë mbledhjen e rregullt  më 24 korrik  2019, ora 14:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE MBAJTI MBLEDHJEN E RREGULLT

18.06.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) më 17 qershor 2019 nën udhëheqjen e Kryetarit të KPM-së z.Muja FERATI,  ka mbajtur  mbledhjen e shtatë të rregullt për vitin 2019. Fillimisht Komisioni miratoi  agjendën e mbledhjes dhe pastaj procesverbalin nga mbledhja e fundit. Në vazhdim të  mbledhjes Komisioni i KPM-së ka trajtuar edhe disa kërkesa në rastet e licen Lexo më shumë ...

«

1

2

3

4

5

6

...

109

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed