Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

MË 17 QERSHOR 2019 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

13.06.2019 - Mbledhja e rregullt e KPM-së mbahet më 17 qershor 2019, në ora 14:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

REAGIM I KPM PËR SHKELJEN E KODIT TË ETIKËS NË DISA RAPORTIME PËR RASTIN E GRUAS ROME DHE ARRESTIMET NË VERI

10.06.2019 - Në bazë të monitorimit të Ofruesve të Shërbimeve Mediale Vizuele (OSHMA), Komisioni i Pavarur për Media ka vërejtur se disa prej tyre nuk kanë respektuar plotësisht rregullat dhe parimet etikës gjatë raportimit rreth rastit të rrahjes së një gruaje të komunitetit rom si dhe në rastin e arrestimeve të kryera në disa komuna në veri të Kosovës. Sipas Kodit të Etikës për Ofruesit e Shërbi Lexo më shumë ...

KPM MBAJTI NJË DISKUTIM ME STUDENTËT E GAZETARISË NË UNIVERSITETIN E PRISHTINËS

29.05.2019 - Kryetari i Komisionit të Pavarur të Mediave (KPM) z. Muja FERATI, Nënkryetarja znj. Violeta Hyseni-Kelmendi dhe Udhëheqësja e Divizionit për Ankesa dhe Përfaqësim Herolindë Zagragja-Goçi kanë prezantuar para studentëve të Degës së Gazetarisë të Universitetit të Prishtinës rregullativën ligjore të KPM-së me të cilën rregullohen Shërbimet Mediale Audiovizuale në Republikën e Kosovës, veçanërish Lexo më shumë ...

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

22.05.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) më 17 maj 2019 nën udhëheqjen e Kryetarit të KPM-së z.Muja FERATI,  ka mbajtur  mbledhjen e tretë rregullt për vitin 2019.  Komisioni miratoi  agjendën e mbledhjes dhe procesverbalin nga mbledhja e fundit. Në vazhdim të mbledhjes   shqyrtuar Komisioni shqyrtoi disa raste  ligjore që kishin të bëjnë shkelje të legj Lexo më shumë ...

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 17 MAJ 2019

15.05.2019 - KPM mbanë mbledhjen e rregullt  më 17 maj  2019, ora 10:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

«

1

2

3

4

5

6

7

...

109

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed