Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

VENDIMET NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

28.12.2018 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) më 21 dhjetor 2018 nën udhëheqjen e Kryetarit të KPM-së z.Muja FERATI,  mbajti  mbledhjen e dymbëdhjetë të rregullt për vitin 2018,.  Pas miratimit të agjendës, u miratua procesverbali nga mbledhja e kaluar. Me qëllim të plotësimit të infrastrukturës ligjore në lidhje me rregullimin e Ofruesve të Shërbimeve Mediale, dhe duke u baz Lexo më shumë ...

KUVENDI I REPUBLIKËS SË KOSOVËS KA MIRATUAR RAPORTIN VJETOR TË KPM-së PËR VITIN 2017

28.12.2018 - Kuvendi i Republikës së Kosovës në seancën plenare të mbajtur me 21 dhjetor 2018, ka miratuar Raportin Vjetor të punës së Komisionit të Pavarur të Mediave për vitin 2017. KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

FTESË PUBLIKE PËR KOMENTE

26.12.2018 - Në mbledhjen e mbajtur më 21 dhjetor 2018, Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), ka aprovuar për dëgjim publik këto draft rregullore: -   DRAFT RREGULLORE PËR PRONËSINË DHE KONCENTRIMIN E OFRUESVE TË SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIOVIZUALE -   DRAFT RREGULLORE PËR MBËSHTETJEN E OFRUESVE TË SHËRBIMEVE MEDIALE AUDIO DHE AUDIOVIZUALE ME MBULIM TOKËSOR LOKAL DHE REGJION Lexo më shumë ...

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 21 DHJETOR 2018

20.12.2018 - KPM mbanë mbledhjen e rregullt  më 21 dhjetor 2018, ora 13:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

10.12.2018 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) më 6 dhjetor 2018 nën udhëheqjen e Kryetarit të KPM-së z.Muja FERATI,  mbajti  mbledhjen e njëmbëdhjetë të rregullt për vitin 2018,.  Pas miratimit të agjendës, u miratua procesverbali nga mbledhja e kaluar. Komisioni shqyrtoi disa raste  ligjore që kishin të bëjnë shkelje të legjislacionit të KPM-së respektivisht shkelj Lexo më shumë ...

«

1

...

4

5

6

7

8

9

10

11

...

107

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed