Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

LEGJISLACIONI

DL

Me qëllim të përmbushjes së obligimeve kushtetuese (Neni 141 i Kushtetutës së Republikës së Kosovës) dhe ligjore (Ligji Nr. 04/L-44), Komisioni i Pavarur i Mediave nxjerr akte nënligjore për rregullimin e transmetimit dhe të shërbimeve mediale audio-vizuale, në pajtim edhe me standardet ndërkombëtare.


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed