Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Lidhje Direkte

Vëmendje: KPM-ja nuk është përgjegjëse për përmbajtjen e asnjërës nga këto faqe të jashtme të Internetit.

Agjencioni Rregullativ i Telekomunikacionit i Bosnjes dhe Hercegovinës
http://www.cra.ba/

Këshilli Kombëtar i Radios dhe Televizionit
http://www.kkrt.gov.al/

Këshilli i Transmetimit i Republikës së Maqedonisë
http://www.srd.org.mk/

Agjencioni i Transmetimit i Malit të Zi
http://www.ard.cg.yu/

Këshilli Slloven i Transmetimit
http://www.ard.cg.yu/

EPRA - Platforma Evropiane e Autoriteteve Rregullative
http://www.epra.org/content/english/index2.html

IREX
http://www.irex.org/media/index.asp

Rrjeti i Evropës Juglindore për Profesionalizim të Mediave
http://www.seenpm.org/new/

Organizata e Mediave te Evropës Juglindore
http://www.seemo.org/

 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed