Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

GJENDJA REALE DHE E PLANIFIKUAR E PLANIT FREKUENCOR TELEVIZIV TË KOSOVËS

Shkarko (246.5 KB) • 25 Korrik 2013

 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed