Të licencuarit
3402 - Lajmi_i_plot | KPM

Komisioni i Pavarur i Mediave priti në takim organizatën ENEMO

28 September 2021

 

Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) ka pritur sot në takim përfaqësuesen e Rrjetit Evropian të Organizatave Monitoruese të Zgjedhjeve (ENEMO), znj. Maja Milikic, analiste e mediave. 

Përfaqësuesja e ENEMO-së është njoftuar nga anëtarët e Komisionit të KPM-së rreth punës dhe aktiviteteve të KPM-së sa i përket procesit të zgjedhje lokale që po mbahen në Republikën e Kosovës.

Ndërsa, znj. Milikic ka njoftuar përfaqësuesit e KPM-së rreth rolit dhe aktiviteteve që ENEMO është e angazhuar në monitorimin e zgjedhjeve lokale.

Komisioni i Pavarur i Mediave