Të licencuarit
3590 - Lajmi_i_plot | KPM

Më 4 gusht 2023 KPM mbanë mbledhjen e radhës

02 August 2023

Komisioni i Pavarur i Mediave mbanë mbledhjen e radhës më 4 guaht 2023, ora 14:00, në zyrën e KPM-së, Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.

Në këtë mbledhje Komisioni do të trajtojë çështjen e borxheve të grumbulluara nga mospagesa e tarifës  se licencës dhe gjobave.

Agjendën e mbledhjes mund të gjeni këtu.

Komisioni i Pavarur i Mediave