2294 - Lajmi_i_plot | KPM

FTESË PËR PJESËMARRJE NË DËGJIM PUBLIK - DISKUTIM PËR AKTET E REJA NËNLIGJORE

02 December 2016

Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) fton përfaqësuesit e shërbimeve mediale audio-vizuele dhe palët e tjera të interesuara që të marrin pjesë në dëgjimin publik për të diskutuar për aktet e reja nënligjore:

-          DRAFT RREGULLOREN PËR RENDITJEN LOGJIKE TË KANALEVE TELEVIZIVE TË LICENCUARA NGA KPM

-          DRAFT RREGULLOREN PËR BARTJEN E DETYRUESHME TË OFRUESVE TË SHËRBIMEVE MEDIALE NË OPERATORIN E MULTIPLEKSIT

-          DRAFT RREGULLOREN PËR OPERATORIN E MULTIPLEKSIT

-          DRAFT RREGULLOREN PËR OFRUESIT E SHËRBIMEVE MEDIALE

-          DRAFT RREGULLOREN PËR  TARIFËN PËR LICENCË

Dëgjimi publik mbahet më datë 5 dhjetor 2016, nga ora 11:00, në Hotel Prishtina.

Ftohen mediat që ta përcjellin  dëgjimin publik. 
 

                                                                     KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE