Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPPUBLIKIMETDokumentetKontakti

NJOFTIMET E FUNDIT

FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTARË TË KPM-së

Publikimet 19.07.2018 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), bazuar në nenin 11 të Ligjit Nr. 04/L-44 për KPM-në dhe  Vendimit të Kuvendit të Republikës së Kosovës  Nr.06-V-179, datë 12.07.2018, bën ftesë publike për nominime për një (1) anëtarë të KPM-së nga radhët e komunitetit jo shumicë.  Nominimet mund të bëhen nga çdo person apo organizatë e regjistruar ligjërisht në Republikën e Kosovës. Lexo më shumë ...

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

Legjislacioni 16.07.2018 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM), më 4 korrik 2018, nën kryesimin e Kryetarit z.Muja FERATI,  ka mbajtur mbledhjen e rregullt. Fillimisht u  miratua agjenda dhe procesverbali nga mbledhja paraprak.  Në mbledhje KPM ka trajtuar disa raste ligjore të cilat kanë të bëjnë me shkelje të Rregullores KPM-2016/01 për Shpërndarjen e Ofrueseve të Shërbimeve Mediale Audio Vizue Lexo më shumë ...

KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS MË 4 KORRIK 2018

03.07.2018 - KPM mbanë mbledhjen e rregullt e më 4 korrik  2018, ora 13:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

 
MUJA FERATI ZGJEDHET KRYETAR I KPM-së
21.06.2018
 
EMËROHEN DY ANËTARE TË KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE
06.06.2018
 
SHTYHET AFATI PËR NOMINIME PËR NJË ANËTARË TË KPM-së
10.05.2018
 
DITA NDËRKOMBËTARE E LIRISË SË SHTYPIT
03.05.2018
 
FTESË PUBLIKE PËR NOMINIME PËR NJË ANËTARË TË KPM-së
25.04.2018

DOKUMENTET E FUNDIT

PAKOJA PËR NOMINIM 133.3 KB • 27 Prill 2017
FORMULARI I APLIKIMIT PËR LICENCË 141.5 KB • 6 Shkurt 2017
PAKOJA PËR NOMINIM 55.4 KB • 12 Janar 2016
1510_1302 RADIO START_VENDIM 721.6 KB • 10 Dhjetor 2015
1510_1303 FAN TV_VENDIM 462.9 KB • 10 Dhjetor 2015


Kontakti

Adresa:
Rr. Perandori Justinian Nr. 124, Qyteza Pejton 10000, Prishtinë, Kosovë
Tel:
038 245-031
Fax:
038 245-034
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed