Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

KKPM 2009/04 RREGULLORJA PËR KOMUNIKIME KOMERCIALE AUDIO-VIZUALE

Shkarko (951.2 KB) • 16 Gusht 2010

CIMC - 2009/03 RREGULLORJA E KPM-SË PËR RESPEKTIMIN E TË DREJTAVE TË AUTORIT

Shkarko (161.6 KB) • 16 Gusht 2010

CIMC - 2009/02 RREGULLORJA E KPM-SË MBI KUALIFIKIMET PËR DHËNIEN E LICENCËS SË KPM-SË PËR TRANSMETIM

Shkarko (404.2 KB) • 16 Gusht 2010

CIMC 2008/02 VENDIM PËR AMANDAMENTIMIN E VENDIMIT PËR DELEGIMIN E PËRGJEGJËSIVE TEK ZYRA E SHEFIT EKZEKUTIV PËR TË IMPLEMENTUAR VENDIMET E MARRA NGA KËSHILLI I KPM-së

Shkarko (184.4 KB) • 16 Gusht 2010

CIMC 2009/01 RREGULLORJA PËR SUBJEKTET TRANSMETUESE PËR MBROJTJEN E FËMIJËVE DHE TË MITURVE NGA PËRMBAJTJA E DËMSHME PROGRAMORE

Shkarko (781.6 KB) • 16 Gusht 2010

«

1

...

160

161

162

163

164

165

166

167

...

170

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed