Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

CIMC-2008/01 VENDIM PËR NIVELIN, MËNYRËN E PËRCAKTIMIT TË PAGESËS SË TAKSËS PËR LICENCIM TË RADIOS DHE TV-së

Shkarko (122.4 KB) • 17 Gusht 2010

CIMC -2008/2 VENDIM PËR DELEGIMIN E PËRGJEGJËSIVE TEK ZYRA E SHEFIT EKZEKUTIV PËR TË IMPLEMENTUAR VENDIMET E MARRA NGA KËSHILLI I KPM-së

Shkarko (171.3 KB) • 17 Gusht 2010

Forma e Ditari B me pagesë

Shkarko (277.0 KB) • 16 Gusht 2010

Forma e Ditari A me pagesë

Shkarko (275.5 KB) • 16 Gusht 2010

KKPM 2009/04 RREGULLORJA PËR KOMUNIKIME KOMERCIALE AUDIO-VIZUALE

Shkarko (951.2 KB) • 16 Gusht 2010

«

1

...

164

165

166

167

168

169

170

171

...

175

»

Kërko dokumentet


Grupet


 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed