Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

KUMTESË E KOMISIONIT TË PAVARUR PËR MEDIA

15.11.2006 - Zgjedhja e paradokohshme e Shefit Ekzekutiv të Zyrës së Komisionit të Pavarur për Media / KPM është përcjellur me reagime pakënaqësie në dy media. Fillimisht gazeta “Express” me 26 tetor 2006 në faqet 12 e 13 ka botuar artikullin “Nailja e panjohur”. Në këtë shkrim “Express” kritikon vendimin e Këshillit të KPM-së për të zgjedhur Naile Selimaj-Krasniqi Shefe Ekzekutive të Zyrës së KPM-së. Sipas Lexo më shumë ...

Këshilli i KPM-së emëroi Znj. Naile Selimaj - Krasniqi për Shef Ekzekutiv të zyres së KPM-së

19.10.2006 - KOMUNIKATË PËR SHTYP Këshilli i Komisionit të Pavarur për Media, në mbledhjen e tij më 16 tetor 2006, emëroi znj. Naile Selimaj - Krasniqi Shefe Ekzekutive e Komisionit të Pavarur për Media. Znj. Selimaj - Krasniqi, e cila deri më tani ka qenë Kryesuese e Divizionit të Licencimit në Zyrën e Komisionerit të Përkohshëm për Media dhe Komisionit të Pavarur për Media do të jetë Shefja Ekzekutive e pa Lexo më shumë ...

Takimi radhës i Këshillit të Komisionit të Pavarur të Mediave

13.10.2006 - Të hënën, më 16 tetor 2006, duke filluar nga ora 12:00 do të mbahet takimi radhës i Këshillit të Komisionit të Pavarur të Mediave. Takimi do të mbahet në zyrën e Komisionit të Pavarur të Mediave. Lexo më shumë ...

Nominimi i anëtarëve të Bordit të Mediave për Ankesa të KPM-së

02.10.2006 - KËSHILLI I KOMISIONIT TË PAVARUR PËR MEDIA (KPM), në pajtim me Ligjin Nr. 02/L-15 të miratuar nga Kuvendi i Kosovës, fton për nominime për zgjedhjen e kandidatëve që do të caktohen nga ana e Gjykatës Supreme dhe do të emërohen nga Kuvendi i Kosovës si anëtar të Bordit të Mediave për Ankesa të KPM-së. Nominimet mund të bëhen nga çdo person apo organizatë ligjërisht e regjistruar në Kosovë. Sipa Lexo më shumë ...

«

1

...

105

106

107

108

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed