Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Njoftimet

 

KONKURS PUBLIK PËR DHËNIEN E LICENCAVE TË REJA PËR TRANSMETIMIN E PROGRAMEVE NË RADIO, NË SHTATË (7) KOMUNA TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

15.02.2019 - KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Në bazë të nenit 21, 22 dhe 23 të ligjit për Komisionin e Pavarur të Mediave (Ligji Nr. 04/L-44), në takimin e datës 31 janar 2019, anëtarët e KPM-së morën vendim për të shpallur: KONKURS PUBLIK për dhënien e licencave të reja për transmetimin e programeve në radio, në shtatë (7)  komuna të Republikës së Kosovës Komisioni i Pavaru Lexo më shumë ...

KPM reagon lidhur me formën e raportimit nga disa media për viktimën e abuzimit seksual në Drenas

07.02.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) reagon ndaj formës së raportimit të disa ofruesve të shërbimeve mediale audio-vizuele të cilët nuk kanë respektuar plotësisht rregullat dhe parimet etikës gjatë raportimit të abuzimit seksual të një miture në Drenas nga një mësimdhënës dhe një polic. KPM në vazhdimësi ka shprehur shqetësimin e vet lidhur me çështje të ngjashme, si gjatë komunikimi Lexo më shumë ...

NJOFTIM NGA MBLEDHJA E KOMISIONIT TË PAVARUR TË MEDIAVE

06.02.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave (KPM) më 31 janar 2019 nën udhëheqjen e Kryetarit të KPM-së z.Muja FERATI,  ka mbajtur  mbledhjen e parë rregullt për vitin 2019.  Fillimisht Komisioni miratoi  agjendën e mbledhjes dhe pastaj procesverbalin nga mbledhja e fundit. Në vazhdim të mbledhjes  KPM ka  shqyrtuar Raportin Tremujor tetor – dhjetor 2018 për punën e Lexo më shumë ...

MË 31 JANAR 2019 KPM MBANË MBLEDHJEN E RADHËS

29.01.2019 - KPM mbanë mbledhjen e rregullt  më 31 janar 2019, ora 14:00 në zyrën e KPM-së,  Rr. Perandori Justinian Nr. 124 Qyteza, Pejton.  KOMISIONI I PAVARUR I MEDIAVE Lexo më shumë ...

KPM kërkon nga të licencuarit që të respektojnë kornizën ligjore lidhur me ndalesat dhe kufizimet për përmbajtjet e dëmshme programore

25.01.2019 - Komisioni i Pavarur i Mediave me vëmendje ka përcjellur çështjet e ngritura në opinion së fundmi sa i përket transmetimit të përmbajtjeve programore përmes të cilave mund të nxiten ose promovohen dukuritë negative dhe aktivitetet kriminale, me theks të veçantë tek përmbajtjet e spoteve muzikore që ndërlidhen me promovimin e substancave narkotike. Për çështje të ngjashme, KPM ka Lexo më shumë ...

«

1

...

3

4

5

6

7

8

9

10

...

107

»

Kërko sipas titullit

Kërko sipas dates

 
 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed