Lidhje direkteGaleriaHarta e faqes |   ShqipSrpskiEnglish
BallinaPËR KPM-nëLEGJISLACIONILICENCIMIDIGJITALIZIMIANKESAT/QDPDokumentetKontaktiPUBLIKIMET

Dokumente

TË LICENCUARIT QË NUK KANË BËRË PAGESËN E TARIFËS VJETORE PËR VITIN 2015- TV DHE RADIO ME TRANSMETIM TOKËSOR DHE OFRUES TË SHËRBIMEVE PROGRAMORE

Shkarko (129.4 KB) • 12 Shkurt 2016

 
© KPM 2000-2010 - Të gjitha të drejtat e rezervuara
Rreth WebfaqesRSS Feed